3 Kasım 2017 Cuma

Gano Schokolade



Gano Schokolade 3 in 1, çikolata tadında üretilmiş bir besin takviyesi olup Gano Excel firması tarafından doğal mantar özleri kullanılarak elde edilmiştir. Özellikle kas ve kemik gelişimini destekleyici özellikleri ile aileler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.


İçerik
Ganoderme Lucidum özü
Doğal kakao, krema, yağsız formda süt.

Özellikleri, Faydaları
Gano Schokolade 3 in 1 kullananlar çocuk gelişimini organik ürünlerle desteklemiş olup çocuklardaki fiziksel gelişimin daha aktif olarak gerçekleşmesini sağlayabilirler.
Çocuk ve ergenlik çağındaki gençlerde kemik gelişimini destekler.
Vücuda enerji verir.Gebelik sürecinde ve sonrasında kullanılarak annenin genel ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olacak doğal formda vitamin ve mineral komplekslerine sahiptir.
Kilo kaybı ve kilo alımı çalışmalarına destek olacak özellikler sunar. Kilo vermek isteyenler yemekten yaklaşık on – yirmi dakika önce bir poşet tüketebilirler. Kilo almak isteyenler ise yemekten on – yirmi dakika sonra aynı şekilde bir poşet kullanabilirler. Kilo alımında süt ile birlikte kullanınız böylece olağan etki artacaktır.
Kasların güçlenmesine yardımcı olur. Çocuklarda kas gelişimini destekler. Aynı zamanda sporcular için doğal bir kas yapımına yardımcı olur.

Kullanım
Bir bardak sıcak ya da soğuk süte bir poşet dökerek karıştırınız. Kilo alma amacı için yağlı süte ekleyerek tüketiniz. İstenilen sıklıkla kullanılabilir.

Siparişleriniz için WhatsApp Siparişi kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Luvoco kapsül makinasının kullanim