3 Kasım 2017 Cuma

GanoCordy 60 Capsules



GANO CORDY KAPSÜL

AKTİF BİLEŞENLERİ VE İNSAN VÜCUDU ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ

Kordiseps sinensis dayanıklılığı, enerjiyi ve atletik performansı güçlendirmede ve libidoyu ve cinsel işlevleri teşvikte yardımcı olan bileşen maddeler içermektedir. (1,2,3).
Enerji düzeylerini, cinsel güdüyü ve atletik performansları artırması yönünde rapor edilmiş destek etkileri göz önüne alındığında kordiseps yakın geleceğin yeni ginsengi olabilir. Birkaç yıl önce nerede yetiştikleri bilinmeyen birkaç Çinli atletin yüzme ve koşu spor dallarında dünya rekorları kırmaları üzerine haberlerde kordisepsten bahsedildiği hatırlanacaktır. Nitekim bu atletlerin kordiseps içeren bir katkı diyeti izledikleri anlaşılmıştı. Kordisepsin farmakolojik açıdan aktif bileşenleri halen bilinmezliğini korumakta ise de, içerdiği iki kimyasal madde, kordisepin (Cordycepcin) ve kordisepik asit, tanımlanmış olup akciğer işlevlerini iyileştirmede ve enerji düzeylerinin ve cinsel güdünün artırılmasında rol oynayan aktif bileşenler oldukları öne sürülmüştür. (4,5,11,12).
Çin’de yürütülmüş olan ve özellikle kronik yorgunluk hallerinden şikayetçi hastaları konu eden bir dizi klinik çalışma, kordiseps ile tedavi edilmiş hastaların yorgunluk düzeylerinin düşürülmesinde, soğuk havalara dayanıklılık kabiliyetlerinde kaydadeğer iyileşmeler rapor edilmiş, ve hafıza, idrak kapasitesi ve cinsel güdü ölçütlerinde yararlar sağladığı görülmüştür (6,7,14). Solunum rahatsızlıkları bulunan hastalar da, kordiseps kullanımı sonrasında fiziki açıdan kendilerini daha güçlü hissettiklerini belirtmişlerdir. Yaşlı deneklerde kordisepsin yorgunluğu dindirici etkisinin genelde % 80-90 civarında olduğu görülmüştür.
Enerji düzeyleri üzerindeki, muhtemelen kordiseps içindeki adenozin maddesinden kaynaklanan, etkilerine ilaveten, tırtıl mantarının özü cinsellik steroidi benzeri etkileri de teşvik etmektedir (fareler üzerinde yürütülmüş deneylerde bu etkilere rastlanmıştır). Bu da çeşitli çalışmalar kapsamında yaşlı deneklerde görülmüş libido artışının nedeni olabilir. (8,9).
Hayvanlar üzerinde yürütülmüş az sayıda bir dizi çalışma, kordiseps katkısının karaciğerde adenosin trifosphatın (ATP) inorganik fosfata (Pi) oranını % 45-55% oranlarında artırdığına işaret etmiştir. Bu etki de vücut enerjisi şartları ve performans yükseltme potansiyeli açısından yararlı olarak değerlendirilebilir. Dahası, kordiseps ile beslenen ve aşırı ölçüde düşük oksijenli ortama tabi tutulan fareler mevcut oksijeni daha etkin bir şekilde kullanabilmişler (% 30-50’lık artışlar), asidosise (lactik acit birikmesi) ve hipoksiye (oksijen yetersizliği) daha iyi tolere edebilmişler ve denetim grubuna kıyasla 2-3 kat daha uzun bir ömür sürdürmüşlerdir. (10).


KULLANIM ALANLARI
• Libidoyu ve cinsel işlevleri teşvik etmeye yardımcı
• Atletik performansı geliştirmeye destek
• Azami oksijen kullanma (VO2max) düzeyini yükseltmede yardımcı
• Laktik asit birikimini azaltmaya destek (e.g. "beat the burn”)
• Enerji düzeylerini yükseltmeye yardımcı.

Siparişleriniz için WhatsApp Siparişi kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Luvoco kapsül makinasının kullanim