19 Kasım 2017 Pazar

LUVOCO FRANCHISE

LUVOCO FRANCHISE  

Geç kalmadan başvurun ...

Başvuru ve Siparişleriniz için WhatsApp Siparişi 






Paket İçeriği ;

1 x Luvoco Kahve Makinesi
20 x Luvoco Kapsülleri
  • 7 x Luvoco Capsules Amoroso
  • 7 x Luvoco Capsules Classico
  • 6 x Luvoco Capsules Raffinato
2 x GANODERMA
4 x EXCELLIUM
2 x GANO CORDY
3 x UCU BIR ARADA KAHVE
3 x KLASIK KAHVE3 x SICAK ÇİKOLATA
3 x GANO SUPRENO KAHVE
3 x CAY
3 x GANO CAFE MOCHA
3 x GANO C’REAL SPIRULINA
3 x GANO REEBUSTEE
3 x GANO HAZELNUT KAHVE
2 x GANO SABUN
3 x DIŞ MACUNU
2 x SEFFAF SABUN



LUVOCO FRANCHISE

LUVOCO FRANCHISE  

Geç kalmadan başvurun ...

Başvuru ve Siparişleriniz için WhatsApp Siparişi 





                                                                          



15 Kasım 2017 Çarşamba

Gano Excel'in Faydaları






Gano Excel, Çin tıp tarihinde yüzyıllarca kullanılan reishi mantarının farklı özleriyle üretilmiştir. Reishi mantarıkanserin bir numaralı düşmanıdır ayrıca meme kanserine, akciğer ve prostat kanserine set çekerek vücuda yayılmasını engellemektedir. Aynı zamanda antibiyotiklerin yerine getirmesi gereken işlemi Reishi mantarı yerine getirir.

  • Gano Excel Kalp, Karaciğer. Beyin ve Akciğer Koruyucusudur: Gano excel kalbin sağlıklı bir şekilde çalışmasını sağlayarak gün içerisinde kalp sıkışması gibi durumların oluşmasını engeller. Aynı zamanda özellikle kış aylarında bağışıklık sisteminizin güçlenmesine yardımcı olarak cilt hastalıklarına, kanser hastalıklarına ve unutkanlık adı verilen Alzheimer gibi hastalıkların da önüne geçmektedir.
  • Gano Excel Saçları Canlandırır: Eğer saçlarınız cansızsa ve devamlı dökülüyorsa Gano Excel tüketerek canlı ve sağlıklı saçlara sahip olabilirsiniz.
  • Diyabet Hastalığına Faydaları: Kan içerisindeki şeker seviyesinin düzensiz olmasıyla ortaya çıkan diyabet hastalığı çoğu zaman hastanelerde insülin ve farklı ilaçlar yardımıyla tedavi edilmektedir. Ancak bu ilaçların cilde yan etkisi olabileceğinden, içerisinde reishi mantarı bulunan gano excel hiç bir yan etki bulundurmadan bu hastalıkların iyileşmesine yardımcı olmaktadır.
  • Beden ve Ruh Sağlığına Yararları: Gano excel gün içerisinde yaşadığınız stres ve sıkıntıların en aza inmesine yardımcı olur. Mutluluk hormonu salgılayarak vücudun adaptasyon probleminin çözülmesini sağlar.
  • Gano Excel Bağışıklığı Güçlendirir: İçeriğinde reishi mantarı barındırması ile bağışıklığın kuvvetlenmesinde önemli etkiye sahip. Bileşimindeki aktif maddeler ile sağlığı olumlu yönde etkileyerek birçok hastalıktan bünyeyi koruyor.

Gano Excel Sabunu Gano Soap Faydaları
  • Gano soap vücutta bulunan derinin kötü hücrelerden arınmasına yardımcı olmaktadır.
  • Cildinizi güzelleştirerek yüzünüzün pürüzsüz kalmasını sağlar
  • Gano soap içeriğindeki proteinler sayesinde vücudunuzda yeni hücrelerin oluşumunu sağlayarak, zarar gören dokularınızın kendine gelmesine yardımcı olur.
  • Eğer yüzünüzde sivilce ve akne gibi izler varsa Gano Soap kullanarak bu izlerden kurtulabilirsiniz.
  • Gano Excel sabunu olan Gano Soap kullanarak mantar, sedef, egzama, mantar, yara gibi cilt hastalıklarınızı tedavi edebilirsiniz.

Gano Excel Ürünleri Ve Faydaları
  • Gano Excel Ürünü Ganoderma: Ganoderma vücutta oluşabilen uyuşuklukların giderilmesi için kullanılır. Kan akışını hızlandırarak damarlarınızın esnek olmasına yardımcı olur.
  • Gano Rooibos Çayı: Gano Rooibos çayı vücut içerisindeki toksinleri atarak bağırsaklarınızın gün içerisinde rahat çalışmasına yardımcı olur. Eğer böbrek rahatsızlığınız varsa bu çayı tüketebilirsiniz.
  • Gano Caffe Classıc: Gano caffe classıc şeker içermeyen özelliğinden ötürü diyabet hastalarının kullanacağı özellikle üretilmiştir. Aynı zamanda ağrı kesici özelliği de pek çok kişinin üzerinde test edilmiştir.
  • Gano Cafe 3+1: Oldukça yumuşak bir kahve olan Gano Cafe iştah kesici bir özelliğe sahiptir. Gün içerisinde bir bardak içerseniz çok fazla atıştırma isteği duymazsınız. Özellikle kış aylarında dirençsiz kalan vücudunuzun hastalıklara karşı dirençli kalmasını sağlar.
  • Gano Cafe Mocha ( Kapuçino ): Süt içermeyen kahve çeşidi köpüklü krema ile tatlandırılır. Bitkinlik, yorgunluk, unutkanlık, aşırı sinir ve dalgınlık gibi odaklanma sorunlarını giderir.
  • Gano Supreno ( enerji verir ): Enerji içeceğinin düzenli içildiği takdirde oldukça sağlığa faydası bulunur. Bunların başında ise; sinirlilik, performans arttırma, kan dolaşımının hızlanması, menopoz sıkıntılarının giderilmesi ve spermlerin kalitesinin artması gelir.

NETWORK MARKETING ILE NASIL BAŞARILI OLUNUR?

               


               NETWORK MARKETING ILE NASIL BAŞARILI OLUNUR?


Network Marketing ile Nasıl Başarılı Olunur?

Network Marketing (NM) herkes için mükemmel bir seçimdir. Fakat herkes Network Marketing icin uygun değildir.!

Network  Marketing serbest piyasa ekonomisinde eğitime , soyağacına ya da büyük  bir sermayeye sahip olmayan birisinin de zengin olabileceği son kaledir  ve bu özelliğiyle de gerçekten olağanüstü bir meslektir. Bu sistemle  elde edebileceğiniz kâr miktarı çok yüksek olabilmektedir . Sistem size  sınırsız kazanç potansiyeli , vergi istisnaları , seyahat imkanları ve  kendi başarınızı yaratırken başkalarına yardım edebilme şansı  sağlamaktadır . Fakat yine de bu sistem herkes için uygun değildir.

 Peki , Neden mi?

Çünkü  bu sistemde başarılı olabilmek belli bir karakter tipi  gerektirmektedir. Dolayısıyla , her ne kadar daha iyi bir hayat tarzı  düşleyen herkesi sorgusuz sualsiz Network Marketing üzerine bir kariyer  inşa etmeye teşvik etsem de , kendinizi bu yola adamadan once şahsınıza  yönelik bir değerlendirme yapmak durumundasınız.

Çoğu insan için  standart mesai saatleri içerisinde kurumsal bir firmada çalışmak güven  vericidir . Hayatı bir güven duygusu içinde yaşamak ancak böyle  mümkündür. Çünkü , insanlara küçüklüğünden beri bunlar öğretilmiştir .

Network Marketing girişimcileri bu tür yersiz  korkulara kapılmazlar. Onlara gore bu tür işler çalışana son derece  sınırlı bir gelir sağlayan , risk alarak büyük başarılara ulaşmaktan  alıkoyan ve bireylerin ekonomik özgürlüklerini kısıtlayan sinsi birer tuzaktır .

Network Marketing  , girişimcileri kurumsal yapının  merdivenlerine tırmanmak için çırpınan insanları, bir karınca  topluluğunu izleyen bir çocuğun şaşkınlığıyla izlerler. Karıncalara  ihtiyacımız olduğunu bilirler, fakat kesinlikle onlardan biri  olmayacaklardır.

Çoğu insan , söz konusu nefret ettikleri bir iş  olsa bile , çevrelerine iyi bir işe sahip oldukları görüntüsü vermek için  çırpınmaktadır, çünkü toplumun onlardan istediği budur. Bu insanlar  belli bir statü ya da  ünvan vaat eden bir iş ararlar ve hayatları  boyunca bu işte çalışmaya razı olurlar, çünkü çoğu daha iyisini hayal  bile edemezler. Network Marketing girişimcileri ise sınırsız potansiyel ,  kişisel gelişim ve büyümeye odaklı bir kariyer hayal eder ve bu hayali  gerçekleştirmek için çalışırlar. Biz Network Marketing girişimcileri bu  koşuşturmaya bakınca neden insanların düzenli bir maaş peşinde  koşarken insanlık onurlarından vezgeçtiklerini merak ederiz .

Sizi  uyarmalıyım : Başınızın üstünde yaptıklarınızı kontrol edecek birine  ihtiyaç duyuyorsanız, kendinizi güdüleyemiyorsanız ya da ay sonunda maaşınızı cebinizde görmenin getirdiği güven duygusunu arıyorsanız  Network Marketing size göre değildir. ! Çünkü , NM tamamen farklı bir sektördür .

Bu sektörde kalıcı olmak  istiyorsanız girişimci bir zihniyete sahip olmanız gerekir . Bu da  herkeste olan bir şey değildir . Ay sonunda maaş almadığınızı , hiçbir  garantinizin olmadığını düşünün. Yalnızca ne ürettiğinize ve ne kadar  çalıştığınıza bağlı olarak büyük bir ikramiye aldığınızı hayal edin.

Bu  düşünce sizi korkuttuysa,  belki de bir şirkette çalışmak sizin için en  doğrusudur . Fakat tam olarak ne kadar kazanacağınızı kendinizin  belirleyebileceği düşüncesi sizi heyecanlandırıyorsa bu iş için biçilmiş  kaftansınız demektir. Yani iyi bir Networker olmak için doğru adaysınız .

Bu işi en iyi güçlü bir karaktere sahip  insanlar yapmaktadır. Kendi kendinizi motive edebilmeli , denetime  ihtiyaç duymadan çalışabilmeli ve takipçi olmalısınız. Karakteriniz  kuvvetli olmalı, evet , ama bunun yanısıra zeki de olmalısınız. Bunun  nedeni ise şudur:

Network Marketing bir modelleme işidir. İşin  sırrı şirketiniz tarafından geliştirilen strateji ve sistemleri takip  edebilmekte ve birerbir modellemekte  yatmaktadır. Bu sistemin ayrılmaz  ve sadık bir parçası olmak sizi çok ünlü yapmaz belki ama maddi ve  ruhsal açıdan sizi tatmin edecektir.

Dolayısıyla zeki Network  Marketing girişimcileri, yani networker arkadaşlar , şirket tarafından öngörülen ve sistemin diğer  uygulayıcıları tarafından da işe yaradığı ispatlanmış sistem ve  prosedürleri hiç değiştirmeden ve birebir modelleyerek kullanırlar.  Sonuç olarak bu bağlılık size çok daha iyi bir güvence sağlamaktadır,  çünkü bu bu sayede ileride işten çekilseniz bile maddi açıdan bir  kaybınız olmayacaktır.

Eğer endişeliyseniz ve egonuzun sürekli  okşanması taraftarıysanız, bu iş sizin için oldukça zor olacaktır. Her  şeyi kendi etrafınızda kurarsanız asla pasif gelir elde edemezsiniz, bu  da sizi bir öğütücü yapmaktan öteye götüremez. Her girişimci gibi siz de  baskılar ve sorunlar karşısında kendinize güvenmeye devam etmelisiniz.  Bizim yaptığımız iş oldukça farklı bir iştir. Çoğu insan anlamadıkları  şeylerden korkarlar. Bu durum, tanıdığınız insanların bir kısmının size  güvenmemesini, diğer bir kısmının sizden kuşku duymasını ve başkalarının  da sizi kıskanmasını beraberinde getirecektir.

Dolayısıyla, daha  iyi bir hayat tarzı arayışıyla bir Network Marketing şirketine  katıldığınızı insanlara gururla açıkladığınızda, bu insanların bir kısmı  size neden böyle bir işe girişmemeniz gerektiğini, kendilerinin de asla  böyle bir işe girişmeyeceklerini ve böyle bir girişimde büyük ihtimalle  başarısız olacağınızı söyleyeceklerdir. Buna şaşırmayın.

Bu  insanlar bunun ardından size Network Marketing’i deneyip başarısızlığa  uğrayan, anında zengin olma uğruna büyük bir depo dolusu ürün satın alıp  hiçbirini satamayan, bir cilt bakım ürünü kullanıp neredeyse ürtikerden  hayatını kaybedecek duruma düşen insanların korku dolu öykülerini  anlatacaklardır.

Çoğu insan zengin olma konusunda yeterince  istekli değildir. “Yetersizlik” bilinciyle yetişen bu insanlar  bilinçaltlarında zengin olmayı hak etmediklerine ve fakir olmanın manevi  bir yanı olduğuna inanırlar; ya da farketmişlerdir ki zengin olmak  zorlu bir çalışma sürecinin sonucudur.

Büyük ihtimalle bu tür  insanlar sizin de etrafınızda vardır. Hiçbir şey bu insanları  tanıdıkları birinin başarılı olabilme ihtimali kadar  endişelendirmemektedir. Bu insanlar sizi fikrinizden caydırmak için,  hatta bazı durumlarda işinizi sabote etmek için, ellerinden geleni  yapacaklardır. Bu işte başarılı olmak istiyorsanız, başaracağınıza ve  başkalarından onay görmenin gerekli olmadığına derinden inanmalısınız.  Şu değerli dersi aldığımda kariyerim keskin bir şekilde çıkışa geçti:

Maddi açıdan yetersiz insanlardan finansal öğütler alma !

Bu  işe başladığımda beş kuruş param yoktu, ve çok zor durumdaydım.  Maalesef, tanıdığım insanların çoğu da aynı durumdaydı. Bu insanlar beni  bu işin yürümeyeceği ve bu işi bırakmam gerektiği konusunda ikna etmeye  çalıştılar.

Sonra farkettim ki bu insanlar bir işte başarılı  olma hakkında en ufak bir fikre bile sahip değillerdi. Yani iyi niyetli  olsalar bile, hiç bilmedikleri bir alanda  bana tavsiyeler vermeye  çalışıyorlardı.

Tavsiyeye ihtiyacınız olduğunda bu işte  halihazırda başarıya ulaşmış insanlara danışmalısınız. Bu sayede başarı  şansınızı çarpıcı şekilde artırabilirsiniz.

Bu işte uzun vadede başarı için gerekli olan bir başka şey ise ; işinizi bir bütünlük içinde yapmaktır.

Bu işte birine sponsor olduğunuzda, esas  itibariyle onun hayat boyu ortağı ya da akıl hocası olursunuz. Onlara  öğrettiğiniz becerileri öğrenseler ve üst düzey birer yönetici olsalar  bile her zaman size bir ahlaki doku , sorumluluk ve ogranizasyon kültürü  pusulası gözüyle bakacaklardır .  Network Marketing geleneksel işlerden  de fazlasıyla, sponsor ve distribütörleri arasındaki güven çerçevesinde  gelişir.

Bu durum işe alım sürecinde en güçlü niteliğinizdir .  Milyonlarca insan işlevsel olmayan ilişkilerden, dedikodudan, ofis  politikalarından ve iş dünyasındaki sorumluluk eksikliğinden bıkmış  durumdadır.

Network Marketing'deki dürüstlük , sorumluluk ve  ortaklık hissi insanların ilgisini para, arabalar ve seyahatlerden bile  daha çok çekecektir.

Distribütörünüze – kendi iyiliği için bile  olsa – yalan söylerseniz , bu işin temeli olan güven bağını yok  edersiniz. Aynı zamanda insanları bu işe çeken en önemli cazibe  unsurlarından birini de yok etmiş olursunuz. Uzun vadeli başarıyı  yakalayan distribütörler sözlerinin bağlayıcı olduğunu ve tutarlılığın  son derece önemli olduğunu öğrenmiştir.

Network Marketing başarısı için bir önemli önkoşul da iyi bir öğretim yeteneğidir. İşte nedeni:

Nüfusun  yaklaşık yüzde onu satıcı yeteneğine sahiptir. Satış yapmayı severler,  bu işte iyidirler ve reddedilmekten korkmazlar. Nüfusun yüzde doksanı  ise satış yapmayı çıngıraklı yılanlarla dolu bir çukura atlamakla bir  tutmaktadır. Bu tip insanları reddedilme fikri çok korkutur.  Müşterilerinizin çat kapı ziyaretine gitmeyi, kapı kapı dolaşmayı ve  sokakta hiç tanımadığınız insanlara yaklaşmayı işe alım  stratejilerinizin bir parçası yaparsanız müşteri potansiyelinizin yüzde  doksanını anında elinizden kaçırırsınız.

Çünkü bu insanlar o şeyleri yaptıklarını hayal edemezler.

Esasında,  bin insandan yalnızca bir tanesi bu tip yaklaşımlarda başarılı  olabilir. Daha da kötüsü, bu tekniklerin kopyalanması zor olduğu için  insanlar gelirlerini sabit tutabilmek adına her ay çok sayıda yeni  distribütöre sponsor olmak zorunda kalacaktır.  Yapabilecekleri tüm  şaşaalı, fakat aldatıcı, reklam çalışmaları bile bunun önüne geçemez.  Kalıcı bir gelir güvenceleri olmayacağı gibi birkaç ayda bir saflarını  yeniden oluşturmak zorunda kalacaklardır.

Bunun aksine, başarılı  Network Marketing  girişimcileri herkese öğretebilecekleri basit ve  kopyalanabilir eylemlere odaklanırlar. Birinci öncelikleri  organizasyonlarının yaptıkları her şeyi biliyor olduklarından emin  olmaktır. İşe aldıkları insanlar aynı eylemleri kolayca tekrar  edebilirler, dolayısıyla organizasyon hızlı bir büyüme  gerçekleştirebilir. Bizim işimizde servet yaratmanın formülü şudur:

Aralıksız olarak, mütemadiyen belli başlı basit işleri yapacak geniş bir insan grubu yönetin.

Öğretmenler,  spor koçları, profesyonel eğitmenler ve yoga eğitmenlerinin Network  Marketing 'de daha başarılı olduğunu göreceksiniz. Dolayısıyla, iyi bir  öğretim yeteneğiniz varsa, Network Marketing'de başarılı olma  ihtimaliniz oldukça yüksektir.

Başarılı olmak için yapmanız  gereken bir diğer şey ise her gün kendinize kişisel gelişim zamanı  ayırmak olacaktır. Genelde sabahın erken saatleri bu iş için biçilmiş  kaftandır. Çocuklar uyumaktadır, dikkatinizi dağıtacak daha az şey  vardır ve böylece kendinize odaklanabilirsiniz. Dahası, evden çıkmadan  önce harika bir ruh haline bürünmüş olursunuz, böylece yüksek vasıflı  insanları etkileme şansınız olacaktır.

Her gün kendinize böyle  bir düşünme ve kişisel gelişim süresi ayırmanız önemlidir. Olumsuz  programlamaya karşı güdülenmek, yeni teknikler öğrenmek ve odağınızı  koruyabilmek için kitap, video ve CD’lerden oluşan bir kitaplığa  ihtiyacınız olacaktır.

Başlangıçta başarının sırrının başkalarını  değiştirmekte yattığını düşünürdüm . Fakat kısa sure içinde öğrendim ki  gerçek başarı kendinizi değiştirmekten geçiyor. Uyguladığınız eylemler  ve ortaya koyduğunuz örnekler etrafınızdaki her şeyi olumlu yönde  etkileyen bir dalgalanma etkisi yaratıyor. Ağınızın büyüme hızının sizin  büyüme hızınıza eşit olduğuna inanıyorum. Siz her gün gelişeceksiniz ki  işiniz de gelişsin.

Gördüğünüz gibi, Network Marketing işi, iş  dünyasından oldukça farklı işlemektedir. Bu iş belirli bir girişimcilik  yeteneği ve kendi kendini motive eden bir zihniyet gerektirir. Kendinize  saygınızın sonsuz olması gerekir, ayrıca işinizi mutlak bir bütünlük  içinde yapmalısınız. Son olarak, gerektiğinde egonuzu bir kenara  bırakmalı ve üstünüzdeki sponsorluk ağı tarafından geliştirilen  sistemlerden yararlanmalısınız.

Bir önceki paragraf tam da şu  anki halinizi, ya da olmak istediğiniz insanı, anlatıyorsa. Bu iş için  harika bir adaysınız demektir. Bu işte başarıya ulaşmak için gerekenlere  sahipsiniz.

3 Kasım 2017 Cuma

Gano Fresh



Gano Fresh, Gano Excel ürünleri arasında yer alıp doğal bitki ve mantar özlerinin birleştirilmesinden oluşturulmuş bir diş macunudur.


İçeriği
Ganoderma Lucidium mantarı, Yeşil nane, Reishi mantar özü.

Özellikleri, Faydaları
Gano Fresh kullananlar kısa sürede diş beyazlamasını sağlayabilirler.
Diş minesini koruyucu fonksiyonlar içerir.
Tamamen doğal olup kimyasal mineral veya birleşim içermez.
Diş sarılığının yok edilmesinde etkilidir.
Günlük diş, dil, ağız içi sağlığının korunmasında etkili bir üründür.
Ağız ve nefes kokusunun giderilmesine yardımcı olur.
Diş tartarlarının giderilerek önlenmesinde aktif rol alır.
Çürük ağrısının azaltılması ve çürük oluşumunun önlenmesine yardımcı olur.
Diş eti çekilmesi gibi farklı diş eti sorunlarının önlenmesi ve tedavisinde etkilidir.
Diş eti kanamaz, ağız içi AFT’ların giderilmesinde kullanıma uygundur.
Ağız içi enfeksiyonları önler ve giderir.

Kullanım
Kuru diş fırçasına küçük bir miktar sıkınız ve diş, dil ve ağız içi yanakları hafifçe fırçalayınız. Ortalama iki dakika fırçaladıktan sonra oluşan köpüğü tükürünüz. Su ile ağız içini tekrar temizlemeye gerek yoktur.
Genetik ve kronik migren hastalığından kaynaklanan baş ağrılarında; ağrı olan bölgeye bir miktar sürülerek yaklaşık on dakika bekledikten sonra temizleyebilirsiniz. İçeriği ağrının azaltılmasına yardımcı olmaktadır.

Siparişleriniz için WhatsApp Siparişi kullanabilirsiniz.

Gano Soap




Gano Soap, Gano Excel Network Marketing tarafından üretimi gerçekleştirilmiş tamamen doğal formda bir sabun olup tüm vücutta kullanılabilir.


İçeriği
Kırmızı Reishi mantarı, Keçi sütü.

Özellikleri, Faydaları
Gano Soap kullananlar tüm vücut için gerekli temizlik ve nemlendirmeyi sağlayabilirler.
Egzama oluşumlarını önleme ve gidermede etkili bir temizlik ürünüdür.
Doğal yapıda olup herhangi bir kimyasal içermez.
Sivilce problemlerinin tedavisinde, günlük cilt bakımı ve cilt temizliğinde, siyah nokta oluşumlarının giderilmesi ve önlenmesinde, iltihaplı ve enfeksiyonlu tüm cilt yüzeylerinin hızla yenilenmesinde etkili bir cilt bakım ürünüdür.
Nadir bulunan Ganoderma Lucidium mantarı ile doğal formdaki keçi sütünün karışımından oluşturulmuştur.
Doğal formda protein desteği aşılar.
Cildin nemlendirilmesi, canlandırılması, yumuşatılması ve çatlak dahil tüm cilt sorunlarının giderilerek önlenmesinde etkindir.

Kullanım
Tüm vücutta kullanımı uygundur.
Ergenlik sivilceleri dahil tüm sivilce problemlerinde kullanılabilir.
Günlük cilt temizliğinde etkilidir.
Islak cilt ve saça birkaç dakika masaj yaparak uygulanır ve ardından su ile durulanır.

Siparişleriniz için WhatsApp Siparişi kullanabilirsiniz.

Gano Transparent Soap



Gano Transparent Soap, Gano Excel firması tarafından üretilmiş doğal bir sabun olup şeffaf formdadır. Ganoderma Lucidium mantarı ve iki farklı bitkinin özlerinden elde edilmiştir.


İçerik
Ganoderma Lucidium mantarı
Kırmızı Reishi mantarı
Aloe Vera, Papaya

Özellikleri, Faydaları
Gano Transparent Soap kullananlar içeriğinde bulunan doğal yapıdaki enzim ve amino asitlerle cilt bakım ve cilt temizliklerini gerçekleştirebilirler.
Cildin tazeliğini muhafaza ederek tüm cilt problemlerinin giderilmesi ve önlenmesinde aktif rol alır.
Tamamen organik formda olup cildin doğal nem dengesinin yakalanmasına yardımcı olur.
El, yüz, saç ve tüm vücutta kullanılabilir formda olup saç dengesinin korunmasına, saç derisinin iyileştirilmesine, kepek problemleri başta olmak üzere tüm saç ve deri problemlerinin giderilerek önlenmesine yardımcı olur.
Saç beyazlıklarını giderici etkiler içermektedir.
Cilt kırışıklıklarını gidermeye yardımcı olarak yeniden oluşumlarını geciktirici doğal tonikler içermektedir.
Doğum ve gebelik sırasında oluşan çatlak ve deri problemlerinin iyileştirilmesine yardımcı olur.
Cildin tazeliğini korur ve botoks özellikler sunar.

Kullanım
Doğal sabun kullanımı gerçekleştiriniz. Saçlarda kullanırken bir dakikalık bir saç derisi masajı uygulamanız saç derisi problemlerinin önlenmesine yardımcı olacaktır. Tüm vücutta kullanılabilir.

Siparişleriniz için WhatsApp Siparişi kullanabilirsiniz.

GanoCordy 60 Capsules



GANO CORDY KAPSÜL

AKTİF BİLEŞENLERİ VE İNSAN VÜCUDU ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ

Kordiseps sinensis dayanıklılığı, enerjiyi ve atletik performansı güçlendirmede ve libidoyu ve cinsel işlevleri teşvikte yardımcı olan bileşen maddeler içermektedir. (1,2,3).
Enerji düzeylerini, cinsel güdüyü ve atletik performansları artırması yönünde rapor edilmiş destek etkileri göz önüne alındığında kordiseps yakın geleceğin yeni ginsengi olabilir. Birkaç yıl önce nerede yetiştikleri bilinmeyen birkaç Çinli atletin yüzme ve koşu spor dallarında dünya rekorları kırmaları üzerine haberlerde kordisepsten bahsedildiği hatırlanacaktır. Nitekim bu atletlerin kordiseps içeren bir katkı diyeti izledikleri anlaşılmıştı. Kordisepsin farmakolojik açıdan aktif bileşenleri halen bilinmezliğini korumakta ise de, içerdiği iki kimyasal madde, kordisepin (Cordycepcin) ve kordisepik asit, tanımlanmış olup akciğer işlevlerini iyileştirmede ve enerji düzeylerinin ve cinsel güdünün artırılmasında rol oynayan aktif bileşenler oldukları öne sürülmüştür. (4,5,11,12).
Çin’de yürütülmüş olan ve özellikle kronik yorgunluk hallerinden şikayetçi hastaları konu eden bir dizi klinik çalışma, kordiseps ile tedavi edilmiş hastaların yorgunluk düzeylerinin düşürülmesinde, soğuk havalara dayanıklılık kabiliyetlerinde kaydadeğer iyileşmeler rapor edilmiş, ve hafıza, idrak kapasitesi ve cinsel güdü ölçütlerinde yararlar sağladığı görülmüştür (6,7,14). Solunum rahatsızlıkları bulunan hastalar da, kordiseps kullanımı sonrasında fiziki açıdan kendilerini daha güçlü hissettiklerini belirtmişlerdir. Yaşlı deneklerde kordisepsin yorgunluğu dindirici etkisinin genelde % 80-90 civarında olduğu görülmüştür.
Enerji düzeyleri üzerindeki, muhtemelen kordiseps içindeki adenozin maddesinden kaynaklanan, etkilerine ilaveten, tırtıl mantarının özü cinsellik steroidi benzeri etkileri de teşvik etmektedir (fareler üzerinde yürütülmüş deneylerde bu etkilere rastlanmıştır). Bu da çeşitli çalışmalar kapsamında yaşlı deneklerde görülmüş libido artışının nedeni olabilir. (8,9).
Hayvanlar üzerinde yürütülmüş az sayıda bir dizi çalışma, kordiseps katkısının karaciğerde adenosin trifosphatın (ATP) inorganik fosfata (Pi) oranını % 45-55% oranlarında artırdığına işaret etmiştir. Bu etki de vücut enerjisi şartları ve performans yükseltme potansiyeli açısından yararlı olarak değerlendirilebilir. Dahası, kordiseps ile beslenen ve aşırı ölçüde düşük oksijenli ortama tabi tutulan fareler mevcut oksijeni daha etkin bir şekilde kullanabilmişler (% 30-50’lık artışlar), asidosise (lactik acit birikmesi) ve hipoksiye (oksijen yetersizliği) daha iyi tolere edebilmişler ve denetim grubuna kıyasla 2-3 kat daha uzun bir ömür sürdürmüşlerdir. (10).


KULLANIM ALANLARI
• Libidoyu ve cinsel işlevleri teşvik etmeye yardımcı
• Atletik performansı geliştirmeye destek
• Azami oksijen kullanma (VO2max) düzeyini yükseltmede yardımcı
• Laktik asit birikimini azaltmaya destek (e.g. "beat the burn”)
• Enerji düzeylerini yükseltmeye yardımcı.

Siparişleriniz için WhatsApp Siparişi kullanabilirsiniz.

Ganoderma 90 Cap



Ganoderma, kapsül formunda bir gıda takviyesi olup bir Gano Excel ürünüdür, Reishi mantarına ait toplam 6 adet çeşidinin birleşiminden oluşturulmuştur. Genel olarak vücut zindeliğini arttırıcı özellikleri ile ön plana çıkmakta olup tüm faydaları aşağıda sıralanmıştır.


İçeriği
Reishi mantarı çeşitlerinden oluşturulmuştur. Mantarın sahip olduğu temel maddeler aşağıdadır.

Polisakkarit, Adenosin, Germanyum, Ganoderik özüt birleşimi, Triterpenoids

Özellikleri, Faydaları
Ganoderma kullananlar genel vücut enerjisinin arttırılmasını sağlayabilirler.
Vücudun tüm savunma sistemlerini arttırıcı ve destekleyici özellikler sunar.
5 ana maddenin yanı sıra toplamda 200 aktif element kompleksini tek başına içerisinde bulundurmakta olup bu birleşimlerin onayı MAL 1996198T kodu ile bilimsel çalışmalarla desteklenmiştir.
Kanser tedavileri sırasında ortaya çıkan yan etkilerin giderilmesini destekleyen özellikler sunar.
Tümör tarafından işlevi bozulan organların yaşamda kalma süreçlerini uzatıcı özellikler içerdiği ispatlanmıştır.
Tömürlerin yakın organlara sıçramasını önleyici özellikler sunar.
Hastalıklar sonucu bağışıklığı ve genel vücut zindeliği düşemn hastalarda yaşam kalitesini arttırıcı içerikler sunar.
Hastalığın kendini yeniden tekrarlamasını engellemede aktif rol alır.
Saç dökülmesi, iştahsızlık problemleri, halsizliği, enfeksiyon artışı gibi etkenlerin ortadan kaldırılmasına yardımcı olur.

Kullanım
Aç ya da tok karnına günde bir adet kapsül su veya meyve suyu ile birlikte içilerek kullanılır. Hastalık durumlarında doz sabah ve akşam olarak arttırılabilir.
Çocuklarda günde yarım kapsül kullanımı uygundur. Ergenlik döneminde 1 kapsül kullanılabilir.

Siparişleriniz için WhatsApp Siparişi kullanabilirsiniz.

Gano Excellium



Gano Excellium, Gano Excel tarafından organik formda üretilmiş Germanyum deposu içeren bir besin takviyesi olup vücudun tüm fonksiyonlarını arttırıcı özellikler sunmaktadır. Özellikle beyne yönelik tonik etkisi ile aynı zamanda Beyin Toniği adı ile ön plana çıkmaktadır.


İçeriği:
Organik Germanyum minerali
Polisakkarit kompleks
Protein birleşimleri
Vitamin – Mineral kompleksi.

Özelliği, Faydaları:
Gano Excellium kullananlar Ganoderma ile birlikte kullanıldığında genel faydanın arttırılmasını sağlayabilirler.
Bağışıklığın güçlendirilmesinde aktif rol alır.
En önemli ve etkili özelliği vücut içi oksijen salınımını arttırmasıdır. Beyin dahil tüm organların gereksinim duyduğu oksijen salınımını arttırarak tüm organ ve yapıların tam işleyişini destekler. Özellikle beyine yönelik oksijen kontrolü sağladığı için Beyin toniği adı verilmektedir.
Vücut enerjisinin arttırılmasında etkin rol oynayarak bitkinlik gibi rahatsızlıkların giderilmesinde etkilidir.
Doğal vitamin ve mineral birleşimleri sağlayarak vücudun ihtiyaç duyduğu temel ve yan içeriklerin sağlanmasına yardımcı olur.
Doku yapılandırmasında aktif rol alır ve hızlı bir doku gelişimine hizmet eder.

Kullanım:
Yetişkinlerde sabah ve akşam olmak üzere günde iki kapsül, çocuk ve ergenlerde günde bir kapsül kullanımı uygundur. Su veya meyve – sebze suları ile birlikte tüketilebilir. Aç veya tok karnına tercihe göre kullanılabilir.
2 yaşın altındaki çocuklarda kullanılmamalıdır.

Siparişleriniz için WhatsApp Siparişi kullanabilirsiniz.

Oleaf Gano Reebustee








Oleaf Gano Reebustee


Bağışıklık sistemini güçlendirir.


Kan sistemindeki şeker seviyesini dengeler.

Kan sistemindeki oksijen seviyesini artırır.

Metabolik oranı dengeler ve vücudu canlandırır.

Sindirim sistemini kuvvetlendirir.

Deri rahatsızlıklarını tedavi eder.

SOD çayı Aktif içeriği

Anti oksidantlar serbest radikalleri yok eder.

Yaşlanmayı geciktirir (anti-aging)

Deri alerjilerini önler.

Bağışıklık sistemini destekler.

Sindirime yardımcı olur.


Kullanılışı:

Bir poşet, bir litre sıcak suyla cam ya da porselen demlikte demlenir. Gün boyu içilir.

Siparişleriniz için WhatsApp Siparişi kullanabilirsiniz.

Gano Hazelnut Coffe




Ganocafe Hazelnut Coffee, Gano Excel tarafından içecek formunda üretilmiş bir besin takviyesi olup toplam 2 içimlik kahve poşetlerinden üretilmiştir.


İçeriği
Şeker, krema, kahve ve fındık tozu
Ganoderma Lucidum mantar özütleri
Toz Tarçın

Özellikleri, Faydaları
Ganocafe Hazelnut Coffee kullananlar bağışıklık sisteminin desteklenmesini sağlayabildikleri gibi aynı zamanda Fındık aromalı kahve tadına varabilirler.
Kandaki şeker seviyesini olağan seyrine çekmede aktif rol alır.
İçeriğinde organik formda Germanyum ihtiva eder.
Oksijen sirkülasyonunu arttırır, hücre yapılarındaki oksijen seviyesini yükseltir.
Halsizlik gidericidir, enerji sağlayıcıdır.
İçeriğinde organik formda adenosin içermektedir.
Kolesterol ve kandaki yağ oranının dengelenmesini sağlar.
Trombosit hücre yapılarının parçalanma sürecini önlemede etkindir.
Kan dolaşımını arttırır.
Cildin yenilenmesini destekler.
Sindirimi kolaylaştırıcı etkileri olup aynı zamanda alerjik reaksiyonlarında giderilmesini sağlar.
Cilt renginin doğal seyrine döndürülmesinde, cildin yenilenmesi ve güzelleştirilmesinde aktif rol alır.

Kullanım
Bir bardak sıcak su içerisine bir paket açıp dökünüz ve ortalama 40 – 50 saniye kadar karıştırdıktan sonra tüketiniz.

Siparişleriniz için WhatsApp Siparişi kullanabilirsiniz.

Gano Schokolade



Gano Schokolade 3 in 1, çikolata tadında üretilmiş bir besin takviyesi olup Gano Excel firması tarafından doğal mantar özleri kullanılarak elde edilmiştir. Özellikle kas ve kemik gelişimini destekleyici özellikleri ile aileler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.


İçerik
Ganoderme Lucidum özü
Doğal kakao, krema, yağsız formda süt.

Özellikleri, Faydaları
Gano Schokolade 3 in 1 kullananlar çocuk gelişimini organik ürünlerle desteklemiş olup çocuklardaki fiziksel gelişimin daha aktif olarak gerçekleşmesini sağlayabilirler.
Çocuk ve ergenlik çağındaki gençlerde kemik gelişimini destekler.
Vücuda enerji verir.Gebelik sürecinde ve sonrasında kullanılarak annenin genel ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olacak doğal formda vitamin ve mineral komplekslerine sahiptir.
Kilo kaybı ve kilo alımı çalışmalarına destek olacak özellikler sunar. Kilo vermek isteyenler yemekten yaklaşık on – yirmi dakika önce bir poşet tüketebilirler. Kilo almak isteyenler ise yemekten on – yirmi dakika sonra aynı şekilde bir poşet kullanabilirler. Kilo alımında süt ile birlikte kullanınız böylece olağan etki artacaktır.
Kasların güçlenmesine yardımcı olur. Çocuklarda kas gelişimini destekler. Aynı zamanda sporcular için doğal bir kas yapımına yardımcı olur.

Kullanım
Bir bardak sıcak ya da soğuk süte bir poşet dökerek karıştırınız. Kilo alma amacı için yağlı süte ekleyerek tüketiniz. İstenilen sıklıkla kullanılabilir.

Siparişleriniz için WhatsApp Siparişi kullanabilirsiniz.

Gano Supreno



Gano Supreno, Gano Excel tarafından üretilmiş bir gıda takviyesi olup “ Enerji Kahvesi “ adı verilmiş bir üründür. Genel olarak tüm vücut işleyişini destekleyici içerikler sunmaktadır.


İçeriği
20 poşet içeren kahve tadında, içecek formunda bir besin takviyesi olup içeriğindeki maddeler aşağıdadır.

Ginseng, Kırmızı Kore Gingsengi, D vitamin kompleksi, Triter ve Panax Saponoist kompleksi.

Özellikleri, Faydaları
Gano Supreno kullananlar tüm vücut için tonik etkisi oluşturucu içeriğinden faydalanabilirler.
Enerji verici özelliği ile ön plana çıkmış olup Enerji Kahvesi adı ile popüler olmuştur.
Organik bir formüle sahiptir.
Yaşlılık etkilerinin geciktirilmesine yardımcı olur.
Anti oksidan mineraller içerir.
Genel bağışıklığın arttırılmasında etkindir.
Doku, organ, hücre yenilenmesini arttırıcı özellikler sunar.
Atletik performansın yükseltilmesinde etkilidir.
Zihinsel ve bedensel stres etkilerini ortadan kaldırmaya yardımcı olur.
Yorgunluğu giderir.
Konsantrasyonu arttırır.
Kolesterol düşürücü doğal etkiler sunar.
Cinsel performansı destekler.
Strese karşı doğal direnç içerir.
Zihinsel gücü arttırır.

Kullanımı
Günde iki kapsül; sabah ve akşam saatlerinde su ile birlikte içilerek kullanılır.
Çocuklarda bir kapsül yeterlidir. İki yaşın altındaki çocuklarda kullanılması uygun değildir.

Siparişleriniz için WhatsApp Siparişi kullanabilirsiniz.

GanoCafe Classic



Ganocafe Classic, klasik kahve tadında üretilmiş bir besin takviyesi olup Gano Excel firması tarafından doğal mantarlar kullanılarak satışa sunulmuştur.


Her paket 30 adet kahve poşetine sahiptir.

İçeriği:
Ganoderma Lucidum mantar özütleri içerir.

Özellikleri, Faydaları:
Ganocafe Classic kullananlar şeker seviyelerini olağan seyirlerine çekebilirler.
Şeker içermez ve özellikle diyabet hastalarının kullanımı için üretilmiş olup bir gıda takviyesidir.
Klasik kahve tadının mantar özleri ile harmanlanmış hali olup kalıcı bir kahve tadına sahiptir.
Ağrı kesici özellikler sunarak baş ağrısı, diyabet hastalığından kaynaklanan ağrılar, romatizmal ağrılar başta olmak üzere tüm ağrıların azaltılmasına yardımcı olacak içeriğe sahiptir.
Tansiyon dengeleyici özellikler sunar.
Enerji desteği olup zindelik içermektedir, halsizliği alır.
Beynin rahatlamasını sağlar. Stres etkileri ile mücadelede yardımcı olur.
Uyku açıcı özelliklere sahiptir. Gece uyumadan önce içilmesi önerilmez.
İnce ve kalın bağırsakların enfeksiyonlarını gidermede etkin rol oynar. Aynı zamanda karaciğer için doğal bir antibiyotik vazifesi görür.

Kullanım:
Bir fincan sıcak suya bir poşet dökünüz ve birkaç saniye karıştırdıktan sonra tüketiniz. Dilenilen sıklıkla kullanıma uygun olup uyku açıcı özelliğinin bulunduğunu unutmayınız.

Siparişleriniz için WhatsApp Siparişi kullanabilirsiniz.

Gano Cafe 3 in 1



Gano Cafe 3 in 1, dünya çapında bitkisel gıda takviyesi ve cilt bakım ürünleri üreten Gano Excel firması tarafından geliştirilmiş bir ürün olup doğal Lucidum mantarından elde edilmiş bir kahvedir.


İçeriği
Lucidum Reishi mantarından elde edilmiş Lucidum
Esmer şeker, Palmiya ağacından üretilmiş doğal krema
Doğal Kahve

Özellikleri, Faydaları
Gano Cafe 3 in 1 kullananlar doğal kahve tadında bir gıda takviyesine sahip olabilirler.
Organik üretime sahiptir.
Ülser ve reflü gibi sindirim sistemlerinin giderilmesinde etkili bir ürün olup gıda takviyesidir.
Kaliteli kahve tadında üretilmiş olup yoğun ve uzun süre damakta kalıcı bir lezzet imkanı sunar.
Kabızlık dahil birçok kalın bağırsak probleminin giderilmesinde etkili olup kalın bağırsağın sağlığını koruyucu içeriklere sahiptir.
Mine yanması, ekşime gibi mide problemlerinin giderilmesi ve önlenmesinde aktif rol alır.
Doğal zindelik ve enerji verici özellikler sunar.

Kullanım
Bir bardak sıcak suya bir poşet dökerek 30 saniye karıştırınız ve tüketiniz. İstenilen sıklıkla kullanıma uygundur.

Siparişleriniz için WhatsApp Siparişi kullanabilirsiniz.

Gano C’Real Spirulina Oats



Gano C’Real Spirulina Oats, bir gıda takviyesi olup Gano Excel firması tarafından doğal Ganoderma Lucidum mantarı ve doğada bulunan Sipirulina mikro algleri birleştirilerek üretilmiştir. Organik formda tek başına temel vitamin komplekslerini içermektedir. Bağışıklığın doğal yollardan desteklenmesini sağlamakta olup diğer faydaları aşağıda listelenmektedir.


İçerik
Ganoderma Lucidum mantar özü
Spirulina doğal mikro algler
Yulaf, organik şeker, süt içermeyen krema formülü.

Özellikleri, Faydaları
Gano C’Real Spirulina Oats kullananlar organizmanın ihtiyaç duyduğu protein desteğini organik formda elde edebilirler.
Doğada bulunan en zengin protein deposunu tek başına kendi bünyesinde içermektedir.
Vücudun bağışıklığını destekler, enerji arttırır, organ koruyucu özellikler sunar.
Organik formda vitamin birleşimleri içermektedir. Kimyasal formda vitamin içermez.
Bünyesinde barındırdığı protein oranı %65 olup aynı zamanda demir minerali açısından en güçlü oranlara sahiptir. Demir eksikliği tedavilerinde tek başına ya da tedavi yardımcısı olarak kullanılabilir.
Sinir sisteminin düzenleyicisi niteliğindedir. Gerginlik ve stresi azaltır. Konsantrasyonu güçlendirir. Düşük dozda antidepresan etki sunar. Organiktir.
Çinko, bakır, magnezyum gibi temel minerallerin yanı sıra yine organik formda Amino Asit kompleksleri içermektedir.
E vitamini ve antioksidan değerleri açısından zengin olup vücut dokuları, hücreleri, yapılanma ve gelişiminde hızlı bir sürece hizmet eder.
Lif açısından zengin bir gıda takviyesidir.
Diyet için ideal bir seçimdir. Kilo almak ve vermek için kullanıma uygundur.
Gıda değeri yüksek anca yağ oranı minumum oranlardadır.
Vücudun günlük gıda gereksinimin azaltılmasına yardımcı olur.
Toksin giderici etkisi oldukça yüksektir.
Gelişim çağındaki çocuklar dahil olmak üzere tüm bireyler için kullanılabilir.
Çocuklarda fiziksel gelişimin doğal olarak desteklenmesine yardımcı olur.
Kullanım
Vücudun desteklenmesi için; sabahları bir kase yoğur veya bir bardak süte karıştırılarak tüketilir. İsteğe göre besin değerini arttırmak ve tokluk hissini yükseltmek için içerisine yaş veya kuru meyve – sebzeler eklenebilir.
Kilo vermek için; her öğünden yirmi dakika önce yukarıda anlatıldığı üzere kullanılabilir.
Kilo almak için; yemeklerden yarım saat sonra birer poşet anlatılan şekilde tüketilebilir.
Çocuk gelişimine katkıda bulunmak için; sabah ve öğünlerden sonra kullanımı uygundur.

Siparişleriniz için WhatsApp Siparişi kullanabilirsiniz.

Gano Cafe Mocha



Gano Cafe Mocha, kaliteli kahve tozları ve Ganoderma Lucidum isimli nadide mantarın birleşiminden oluşturulmuş bir gıda takviyesi olup kahve tadında vücut enerjisini ve konsantrasyonu arttırıcı özellikle sunar. Gano Excel Network Marketing tarafından üretilmiş besin takviyelerinden biridir.


İçeriği
Kakao, kahve tozları
Anoderma Lucidum mantar özü kompleksi

Özellikleri, Faydaları
Gano Cafe Mocha kullananlar genel konsantrasyonun arttırılması ve gerginliğin azaltılmasına yardımcı olabilirler.
Özellikle öğrenciler ve çalışanlar için üretilmiş olup konsantrasyonu arttırıcı içeriği ile ön plana çıkmaktadır.
Genel konsantrasyon düzenleme özelliğinin yanı sıra hem erkek hem de kadınlar üzerinde libidonun arttırılmasını sağlamaktadır.
Doğal antidepresif tedavi imkanı sunarak organik formda antidepresan özelliği taşımaktadır. Düşük dozlu antidepresan yerine geçer ve antidepresan haplarını kullanmaya gerek yoktur. Ganoderma besin takviyesi ile birlikte alınması önerilir.
Enerji verici nitelikler içerir. Zindeliği arttırır.

Kullanım
Bir bardağa bir poşet boşaltınız ve ardından sıcak su ekleyerek yaklaşık bir dakika boyunca karıştırınız. Ardından tüketebilirsiniz. İstenilen sıklıkla tüketimi uygun olup uyku giderici özelliklerinden dolayı geceleri içilmesi önerilmez.

Siparişleriniz için WhatsApp Siparişi kullanabilirsiniz.

2 Kasım 2017 Perşembe

Oleaf Gano Rooibos drink



Oleaf Gano Rooibos Drink, doğal bitkisel çaylardan biri olup gıda takviyesi kategorisinde yer almaktadır. Gano Excel firmasının ürettiği doğal besin takviyesi içeren ürünlerden biridir. Genel olarak hücre yenileyici özellikleri ile ön plana çıksa da vücut fonksiyonları için birçok fayda içermektedir. Genel faydaları aşağıda sıralandığı şekildedir.

Özellikleri, Faydaları

Oleaf Gano Rooibos Drink kullananlar diğer bitki çaylarında olduğu gibi kafeinsiz bitki çayı lezzetine ulaşabilirler.
Tamamen organik formdaki “ Kırmızı Çalı “ isimli bitki ile Ganoderma Lucidum mantarının birleşiminden oluşturulmuş bir bitki çayı olup gıda takviyesidir.
Doğal formda C vitamini, Florür, Demir, Kalsiyum, Bakır gibi temel mineral komplekslerini içerir.
Şekersiz yapıdadır. Kırmızı Çalı bitkisi doğal formda ve az miktarda şeker içermekte olup şeker tüketimini azaltmak veya bırakmak isteyenler için ideal bir çaydır. Şeker kullanımına gerek yoktur. İsteğe göre şeker eklenebilir.
Meyvemsi bir lezzete sahiptir.
Çocuklar ve mide problemleri yaşayan bireyler için kullanımı uygundur. Mideyi rahatsız etmez. Diyabet hastalarında kullanılabilir.
Özellikle cilt koruma etkileri içermesi sebebi ile sıklıkla tercih edilmekte olup hücre yapılanmasını ve yenilenmesini artırıcı özellikler sunmaktadır.
Antialerjik yapıda olup alerji reaksiyonları oluşturmaz.Alerjik yapıdaki bireyler için kullanımı uygundur.
Doğal bir kramp önleyicidir.
Bağışıklığı güçlendirir, polen alerjisi gibi pek çok alerji vakalarının kullanımı ile alerjik yapılarını tedavi edici özellikler sunar.
Antioksidan etkisi yüksek olup hücrelerin yenilenmesini hızlandırır. Cilt problemlerini ve cilt hastalıklarının tedavi, onarım ve engellenmesinde etkilidir.
Egzama giderici özellikler sunar.
Derideki tüm cilt reaksiyonlarını önleme ve gidermede etkilidir.
Soluk deri problemlerini önler, tedavi eder.
Enfeksiyon önleyici içerikler sunar. Doğal bir iltihap gidericidir.
Bağırsak koruyucudur. Depresyon, sıkıntı, stres,huzursuzluk etkilerinin giderilmesine yardımcı olur.
Doğal mutluluk hormonları içerir.
Organik formda Flavanoid kompleksi ve Karotonoid’ler içermektedir.

Kullanım

Sıcak suya bir poşet ekleyiniz ve üstünü kapatarak bir – iki dakika beklettikten sonra tüketiniz.
Kafein içermez, geceleri de kullanılabilir.
İstenilen sıklıkla tüketebilirsiniz.

İçeriği
Ganoderma Lucidum mantarı ve özü
Kırmızı çay ( kırmızı çalı ), Gano Tea Sod

Siparişleriniz için WhatsApp Siparişi kullanabilirsiniz.

Luvoco kapsül makinasının kullanim